.

De stap naar uw ISO certificering

Wat moet u doen om een ISO certificaat te verkrijgen? ISO 9001 (officieel ISO 9001 2008) is een norm waarin beschreven staat waar het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie aan moet voldoen. Voldoet de organisatie aan alle eisen, dan kunt u het ISO certificaat aanvragen.

Eerst dient het managementsysteem bekeken te worden en te worden gecompleteerd met de vereisten uit deze norm. Wanneer alles werkt, kan de ISO certificatie plaatsvinden. Wilt u graag weten welke investering hier tegenover staat, vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

“Meer informatie over ISO 9001:2008 certificeren?.” Lees hier de uitgebreide informatie.

“Meer informatie over ISO 9001:2015 certificeren?.” Lees hier de uitgebreide informatie.

. 

. 
 . 

 

 

. 

Scope

Naast scope 28 Bouw is SPEN vanaf 28 januari 2014 ook geaccrediteerd voor scope 18 voor machines, apparaten en werktuigen. Wilt u gecertificeerd worden voor een andere scope? Stuur een e-mail naar lwilbrink@spen.net en vraag naar de mogelijkheden.

Het stappenplan om een ISO 9001 certificaat te behalen

Er zijn diverse stappen nodig om te komen tot een ISO 9001 certificaat, namelijk:

  1. Nulmeting.
  2. Managementsysteem ontwikkelen conform de norm ISO9001.
  3. Implementeren van het systeem.
  4. Uitvoeren iso audit en directiebeoordeling (evaluatie van het systeem).
  5. Iso certificaat aanvragen bij certificerende instelling.

Na de eerste drie stappen komt SPEN als certificatie instelling aan bod. Wij zorgen dat een gekwalificeerd persoon uw managementsysteem audit. Bij een positief resultaat ontvangt u een officeel certificaat.

Hoe verder met ISO?

Graag inventariseren we samen met u wat er gedaan moet worden en hoe dat zo efficiënt mogelijk uit te voeren is. Neem vandaag nog contact op en wij helpen u graag verder met het goed regelen van uw certificering. Uiteraard zijn er kosten verbonden aan het behalen van een certificaat. Klik op onderstaande button voor het aanvragen van uw offerte.

Regel vandaag nog dat u klaar bent voor straks!

 .